Kérdezze munkatársunkat: 06 28 362 882
Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Beolvasó

Szabó Kata - Szívszaggató

Nem kell költészet szeretőnek lenni ahhoz, hogy Szabó Kata versei meghódítsák a szíved. Mindenkinek meg van a maga története, az enyém és másoké ott van közötte... /Boróka/

Joyce Hill - Maradj velem örökké!

Tekintetem rögtön az ismeretlen férfira szegeződött. Ez a reggel volt sorozatban a hatodik, hogy beült hozzánk egy kávéra. Magas, izmos testfelépítésű férfi, a haja sötét barna. Volt benne valami, valami hideg és meleg egyszerre, ami megmagyarázhatatlan volt számomra. Ilyen különös kék szemeket még sohasem láttam. Lélegzetelállító. Különös személyiség, akire már az első alkalommal felfigyeltem. Arcvonásai finomak, mégis elég szigorúnak tűnt.

Bossányi Kálmán - Zárt osztály - Első fejezet

Amikor olvasod a sorokat, a büntetésemet töltöm az egyik zárt osztályon. Két hónap, és szabad leszek. Újra együtt lehetünk, ha szeretnéd. Messze voltál tőlem, ami történt, az megtörtént. Kérted, hogy írjam le, hogy miért kerültem e helyre. Rossz leírni, mert felkavar, de mivel szeretted volna tudni, hogy miért nem találkoztunk a reptéren, hát ezért.

Erdei Zsuzsanna - Változó idők - Első fejezet

1875. január 4.-ét írtunk. A bábaasszony már a kezét mosta a szobába készített lavórban és közben ellátta tanácsokkal a körülötte forgolódó cselédlányt. A fiatalasszony elbóbiskolt, de rá is fért a pihenés, hiszen majd egy napot vajúdott. Az első szülése volt a törékeny teremtésnek, és volt olyan pillanat, mikor a bába már-már azt hitte nem éli túl. Szerencsére nem így történt, kislánya már tisztán feküdt mellette a jó hírű asztalos által készített bölcsőben.

Fényes Niki - Széllel szemben - Első fejezet

Csak úgy rohant ma az idő, maga is meglepődött milyen gyorsan telik. Észre sem vette és máris besötétedett. Jó hangulat uralkodott az emeleten, amin dolgozott. Talán a tavasznak köszönhetően, vagy fogalma sincs, de a kollégái fel voltak dobódva egész nap. Ragadós volt a hangulat, így neki is jó kedve lett.

Lena Sliver - Törékeny bársony - Első fejezet

Érzem, ahogy a homlokomon csorognak az apró izzadságcseppek, finoman siklanak végig a bőrömön, de én nem hagyom abba az iramot, élvezem. Fáj már, de én mégis tovább hajtom magam, gyorsítom a tempót. A hátamon is érzem, ahogy a vízcseppek folynak lefele, és libabőrös leszek, ahogy a gerincem mentén csiklandozva elindulnak a fenekem felé. Egyre jobban gyorsítok, akarom azt a pontot, ahol már végképp végem van, és minden felesleges energiám távozik a testemből. Érzem, hogy közelít, és én megadom magam neki végül.

Fényes Niki - Feketén, fehéren 1.rész - Első fejezet

Deniel Navarro, a lakásában az üvegfal előtt állt, és New Orleanst nézte. Besötétedett, a város fényárban úszott. Ilyenkor csodálatos, és a hóesés különös meghittséget kölcsönzött a város szépségének.