Kérdezze munkatársunkat: 06 28 362 882
Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Beolvasó

Bossányi Kálmán - Zárt osztály - Első fejezet

Amikor olvasod a sorokat, a büntetésemet töltöm az egyik zárt osztályon. Két hónap, és szabad leszek. Újra együtt lehetünk, ha szeretnéd. Messze voltál tőlem, ami történt, az megtörtént. Kérted, hogy írjam le, hogy miért kerültem e helyre. Rossz leírni, mert felkavar, de mivel szeretted volna tudni, hogy miért nem találkoztunk a reptéren, hát ezért.

Erdei Zsuzsanna - Változó idők - Első fejezet

1875. január 4.-ét írtunk. A bábaasszony már a kezét mosta a szobába készített lavórban és közben ellátta tanácsokkal a körülötte forgolódó cselédlányt. A fiatalasszony elbóbiskolt, de rá is fért a pihenés, hiszen majd egy napot vajúdott. Az első szülése volt a törékeny teremtésnek, és volt olyan pillanat, mikor a bába már-már azt hitte nem éli túl. Szerencsére nem így történt, kislánya már tisztán feküdt mellette a jó hírű asztalos által készített bölcsőben.

Fényes Niki - Széllel szemben - Első fejezet

Csak úgy rohant ma az idő, maga is meglepődött milyen gyorsan telik. Észre sem vette és máris besötétedett. Jó hangulat uralkodott az emeleten, amin dolgozott. Talán a tavasznak köszönhetően, vagy fogalma sincs, de a kollégái fel voltak dobódva egész nap. Ragadós volt a hangulat, így neki is jó kedve lett.

Lena Sliver - Törékeny bársony - Első fejezet

Érzem, ahogy a homlokomon csorognak az apró izzadságcseppek, finoman siklanak végig a bőrömön, de én nem hagyom abba az iramot, élvezem. Fáj már, de én mégis tovább hajtom magam, gyorsítom a tempót. A hátamon is érzem, ahogy a vízcseppek folynak lefele, és libabőrös leszek, ahogy a gerincem mentén csiklandozva elindulnak a fenekem felé. Egyre jobban gyorsítok, akarom azt a pontot, ahol már végképp végem van, és minden felesleges energiám távozik a testemből. Érzem, hogy közelít, és én megadom magam neki végül.

Fényes Niki - Feketén, fehéren 1.rész - Első fejezet

Deniel Navarro, a lakásában az üvegfal előtt állt, és New Orleanst nézte. Besötétedett, a város fényárban úszott. Ilyenkor csodálatos, és a hóesés különös meghittséget kölcsönzött a város szépségének.