Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Beolvasó

Alysia - Te vagy a... Vég 1. rész

A démonok és szörnyetegek mindig is az életem részei voltak. Azt hittem, a szőke herceg majd belovagol és megment. Tévedtem. Meg kellett tanulnom megmenteni magam, jól is alakult minden, volt jövőm. Megküzdöttem érte. Aztán jött Ő…

Joyce Hill - Újrakezdés

Joslyn Price vagyok, drog és alkoholfüggő. Egy kész emberi roncs. Jogosan kérdezitek, mi jutatott idáig! Egyszerű a válasz: a szerelem, mégpedig Ben Wilson személyében.

Tíria Devil - Bűn Testvérek 1. - Vérlázadás

Gordon Mortimer Griffin Ravenheart de Caire összeszorítja az ajkait, miközben a táncoló párt nézi a többi között, akik illedelmesen forognak a többi vendég előtt, a parketten. Hogyan simul hozzá Percyhez! Látni való, beszélgetnek, még tánc közben is, ami még gyanút is kelthet az emberek előtt.

T. Timboo - A kávékirálynő

Julia egy hangulatos kis kávézó tulajdonosa, aki minden idejét a munkájának szenteli. Úgy tűnik, hogy a teljes boldogságához már csak a szenvedély hiányzik, ami azóta, hogy férje elhagyta, nem része az életének. Barátnője Sylvia viszont tudja, hogyan segíthetne rajta...

Ferger Annamária - Törékeny álmok

"És megint látom majd ezt a csodás szemet, (…) ezeket a szelíd vonásokat… ezt az angyali tisztaságot." (Csehov: Sirály)

Szabó Kata - Vágy és végzet

Hogy ki is Bonnie Evans? Egy álmodozó, állandó önbizalom hiánnyal küzdő lány, aki csak boldog szeretett volna lenni. Aki csak a szerelmet kereste, de túl sokszor került a padlóra, és még annál is többször járta meg a pokol legmélyebb bugyrait. Igen, ez lennék én. Egy lány, aki annyiszor csalódott az emberekben, az életben, hogy néha már úgy érezte, jobb lenne a világ nélküle.

Fényes Niki - Feketén, fehéren (2. rész)

Romeo Navarro másnaposan jött ki a vendéghálóból test-vére lakásában. Miután használta a fürdőt, a konyhába ment. Elza, a sógornője éppen Denitot etette, a kisfiú az asztalon ült, az asszony vele szemben. A kanapén Samuel szuszogott, mel-lette pedig Juanito. – Nagyon fáj a fejem… jó reggelt – nyögte halkan, sógornője rávigyorgott. Csókot nyomott imádott unokaöccse fejére, és leült. – Roberto úgy horkolt, mint egy gép – magyarázta. Az éjjel kimaradtak a testvéreivel, és ő volt olyan szerencsés, hogy Robertoval aludt. – Mindenem fáj – panaszkodta Elzának, aki kitartóan vigyorgott rá. – Ne legyél kárörvendő sógornőm! – lehelte Romeo.

Elizabeth Stone - Mondd, hogy ez a valóság!

Szürke, esős hétfő reggelre ébredtem. Nemigen akaró-dzott kikelnem az ágyam meleg puhaságából, de a kötelesség-tudat erőt vett rajtam. A kórházban várnak a betegeim, és még készülnöm is kell a hét közepén kezdődő, Londonban tartandó konferenciára.

Szabó Kata - Szívszaggató

Nem kell költészet szeretőnek lenni ahhoz, hogy Szabó Kata versei meghódítsák a szíved. Mindenkinek meg van a maga története, az enyém és másoké ott van közötte... /Boróka/

Joyce Hill - Maradj velem örökké! - Első fejezet

Tekintetem rögtön az ismeretlen férfira szegeződött. Ez a reggel volt sorozatban a hatodik, hogy beült hozzánk egy kávéra. Magas, izmos testfelépítésű férfi, a haja sötét barna. Volt benne valami, valami hideg és meleg egyszerre, ami megmagyarázhatatlan volt számomra. Ilyen különös kék szemeket még sohasem láttam. Lélegzetelállító. Különös személyiség, akire már az első alkalommal felfigyeltem. Arcvonásai finomak, mégis elég szigorúnak tűnt.