Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Előkészületben

Elizabeth Stone - Mondd, hogy ez a valóság!

Dr. Leonard Anderson, egy vonzó, sikeres fül-, orr-, gégész, aki nem mellesleg, meleg. Nem igazán titkolja, de mégis kevesen tudják róla a környezetéből. Közkedvelt, mégis magányos. A kórházi munkája tölti ki az életét és azzal ámítja magát, hogy ezzel feledtetni tudja a sivár magánéletét.

Howard Kingston egy jól menő londoni szálloda ambiciózus igazgatója, aki lehengerlő személyiségével és magabiztosságával kápráztatja el a körülötte lévőket, nemtől és kortól függetlenül. Határozott, nem fél kimutatni az érzéseit, ennek ellenére meg kellett vívnia a maga harcait a titkolt identitásra kényszerített életében.

Kettejük találkozása tűzijátékszerű; villámcsapásként éri őket a szerelem.

A távolság megerősíti az egymás iránti vágyódásukat, vagy csak egy fellobbanás lesz az életükben a találkozásuk? Kockáztatják-e a biztos egzisztenciájukat egy váratlan szerelem kedvéért?

Várható megjelenés: 2018. szeptember
 

G. F. Conrad - A Visszatérés 1. rész - Az Istenek Tudása

A visszatérés első része az inka, maya és olmék civilizációba repíti vissza az olvasót.

Egy spanyol fiúról szól, ki ifjúkorában hajótörést szenvedett, és a Négy Törzs Szigetére került inka papok fogságába. Azonban a törzs aclla lánya megmentette életét, kivívva ezzel a szigetbéli törzsek haragját. Az áruló inka főpap lázadást szított ellenük, hogy feláldozzák őket isteneiknek. Nigel és Shiri menekülésük és kalandjuk során a titokzatos Tollas Kígyó Temploma felé igyekszenek, hogy karkötőjük segítségével - mely a kulcs - elsajátítsák az Istenek Tudását. Tat'Wiea, az amazonok fiatal királynője védelmezi őket addig, amíg néhány spanyol bele nem avatkozik a harcba, s kiszabadítják a sérült fiút, de az inka lányt maguk mögött hagyják, így kalandjuk a templompiramis felé feledésbe merül.

15 év után – immár felnőtt férfiként – Nigel visszatér a szigetre, remélve, hogy újra találkozik a titokzatos inka lánnyal, és folytathatják útjukat a Tollas Kígyó Temploma felé, s a történetük titkokkal ötvözve tovább folytatódik…

Várható megjelenés: 2018. szeptember
 
 

Fényes Niki - Feketén, fehéren (2.rész)

New Orleans utcáin a Navarro család uralkodik, szavuk maga a törvény. Bárkit eltaposnak, bárkit megtörnek.

Ölnek, ha kell megbánás nélkül, nem hajolnak meg senki előtt. Romeo Navarro egész életében megváltásra vágyott, egy nő személyében. Valaki olyanra, aki mellett elfeledheti az eltörölhetetlennek vélt bűneit.

Amikor megismeri Esta Trefolonit, úgy érzi, megtalálta a lányt, aki feloldozhatja. Elemésztő vággyal ég iránta. Még maga sem sejti, hogy ez a kapcsolat összetöri és megsemmisíti.

– Szerelmes vagyok beléd, de nem maradhatok… nem tudok veled maradni, Esta – súgta hangjában fájdalommal.

Ez a megtört szerelem eltörölhetetlen.

Várható megjelenés: 2018. október