Kérdezze munkatársunkat: 06 28 362 882
Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Előkészületben

Erdei Zsuzsanna - Változó idők

Erdei Zsuzsanna - Változó idők

A történet az 1800-as években kezdődik, ahol egy tehetős család életét mutatja be a szerző. A főhősnő rossz döntést hoz a házasságát illetően, ezért tragédiák sorozata éri, nemcsak őt, hanem a leszármazottait is. A történelem ismétli önmagát: gyermek, unoka, dédunoka őseik nyomdokában járnak. Az idők változnak, de az emberi természet nem. Ahogy haladunk előre időben több generáción át, a korszakok aktuális kérdései, problémái mindannyiuk életében felbukkannak. Hogy ki hogyan éli meg és hogyan boldogul a változó időkben, arra választ talál az olvasó ebben az érdekes történetben. Amellett, hogy a szereplőkért izgulhatnak, az aktuális kor egyes epizódjait is korhűen mutatja be az író.

Várható megjelenés: 2018. május 10.

 

Bossányi Kálmán - Zárt osztály

Bossányi Kálmán - Zárt osztály

Amikor olvasod e sorokat, éppen a büntetésemet töltöm az egyik zárt osztályon. Tudatában voltam a következményeknek, mégis minden furcsa... Tudom mit tettem, de nem értem miért. Tudom hol vagyok, de nem akarom elhinni. Gondolataimat elmém leghátsó rejtekhelyére száműzöm... ami történt, az megtörtént. Azt hittem, normális vagyok és csak megjátszom a betegséget. Messze vagy tőlem. Két hónap, és szabad leszek. Újra együtt lehetünk, ha szeretnéd.

Te kérted, írjam le, hogy miért kerültem erre a helyre.

Várható megjelenés: 2018. május

 
Fényes Niki - Széllel szemben

Fényes Niki - Széllel szemben 

Miként tudod meghódítani az imádott nőt, amikor olyan sérülései vannak, hogy még te magad sem tudod feldolgozni? A válasz egyszerű. Forgasd ki minden gondolatából, állítsd fejére a világát, mutasd meg neki, hogy nem minden az, aminek látszik. Donnytól nem idegen a körmönfont ármány, amit igyekszik bevetni a céljai elérésének érdekében. Mindenre képes, hogy meghódítsa szerelme, Kabal szívét. "Jó útra kell téríteni Kabalt, hiszen vonzódnak egymáshoz, még nincs elveszve semmi."

Várható megjelenés: 2018. május