Kérdezze munkatársunkat: 06 28 362 882
Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Előkészületben

Szabó Kata - Szívszaggató 

Nem kell költészet szeretőnek lenni ahhoz, hogy Szabó Kata versei meghódítsák a szíved. Mindenkinek meg van a maga története, az enyém és másoké ott van közötte... /Boróka/

Kata verseit azoknak ajánlom, akik valamiért elkanyarodtak a versek világától, vagy régebben nem olvastak. Hihetetlen, mennyire személyhez szólók és lelket érintőek a versei. Én neki köszönhetem, hogy újra versimádó lettem. Köszönöm. /Abby Winter/

Várható megjelenés: 2018. június

 
Fényes Niki - Széllel szemben

Fényes Niki - Széllel szemben 

Miként tudod meghódítani az imádott nőt, amikor olyan sérülései vannak, hogy még te magad sem tudod feldolgozni? A válasz egyszerű. Forgasd ki minden gondolatából, állítsd fejére a világát, mutasd meg neki, hogy nem minden az, aminek látszik. Donnytól nem idegen a körmönfont ármány, amit igyekszik bevetni a céljai elérésének érdekében. Mindenre képes, hogy meghódítsa szerelme, Kabal szívét. "Jó útra kell téríteni Kabalt, hiszen vonzódnak egymáshoz, még nincs elveszve semmi."

Várható megjelenés: 2018. június

 

 

 

Joyce Hill - Maradj velem örökké

Ivy maga a megtestesült tisztaság, báj és kedvesség. Mindaddig, amíg Davis Dixon a visszautasítást nem tűrő üzletember egy szemtelen ajánlatot tesz a lánynak. Sarokba szorítja. Választania kell a családja és az erkölcsössége között.

Davis maga a megtestesült ridegség. Nem ismeri a szerelmet, Ivy ártatlansága mégis beférkőzik a bőre alá. Rájön, hogy a lánynak is van múltja. Vajon tudja kezelni ezt a helyzetet? Egy történet tele érzésekkel és fordulatokkal. Elég lesz csak egyikőjük szerelme ehhez a kapcsolathoz? Ki mennyi fájdalmat hajlandó elviselni a szerelemért?

"New Yorkba vágytál, imádtad ezt a várost, de most mégis ez tette tönkre az életedet. Túl jó voltál ide Ivy! Davisnek sosem kellett volna belépni az életedbe!"

>Várható megjelenés: 2018. június 20.