Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Joyce Hill - Maradj velem örökké

Ivy maga a megtestesült tisztaság, báj és kedvesség. Mindaddig, amíg Davis Dixon a visszautasítást nem tűrő üzletember egy szemtelen ajánlatot tesz a lánynak. Sarokba szorítja. Választania kell a családja és az erkölcsössége között. Davis maga a megtestesült ridegség. Nem ismeri a szerelmet, Ivy ártatlansága mégis beférkőzik a bőre alá. Rájön, hogy a lánynak is van múltja. Vajon tudja kezelni ezt a helyzetet? Egy történet tele érzésekkel és fordulatokkal.

  • Cikkszám: 23
  • Elérhetőség: Letölthető
  • Kiadó: EkönyvBazár
  • Kiszerelés: db
  • Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
  • Ár: 1.490 Ft,-900 Ft,-- 40 %

Joyce Hill - Maradj velem örökké

Ivy maga a megtestesült tisztaság, báj és kedvesség. Mindaddig, amíg Davis Dixon a visszautasítást nem tűrő üzletember egy szemtelen ajánlatot tesz a lánynak. Sarokba szorítja. Választania kell a családja és az erkölcsössége között.

Davis maga a megtestesült ridegség. Nem ismeri a szerelmet, Ivy ártatlansága mégis beférkőzik a bőre alá. Rájön, hogy a lánynak is van múltja. Vajon tudja kezelni ezt a helyzetet? Egy történet tele érzésekkel és fordulatokkal. Elég lesz csak egyikőjük szerelme ehhez a kapcsolathoz? Ki mennyi fájdalmat hajlandó elviselni a szerelemért?

"New Yorkba vágytál, imádtad ezt a várost, de most mégis ez tette tönkre az életedet. Túl jó voltál ide Ivy! Davisnek sosem kellett volna belépni az életedbe!"

További információ:

ISBN 978-615-80994-6-2 (pdf) Joyce Hill

ISBN 978-615-80994-7-9 (mobi) Joyce Hill

ISBN 978-615-80994-8-6 (epub) Joyce Hill

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva kapcsolódó termékek.

Írja meg véleményét
Értékelés: Rossz Kiváló
Szabó Kata
2018-07-15
Nagyon vártam már, hogy olvashassam az írónő könyvét. Várakozásaimat tökéletesen kielégitette, hiszen egy fantasztikus sztorit írt Joyce. Imádat az egészet! Bár még olvastam volna tovább is. Köszönöm az élményt!