Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

G. F. Conrad - A Visszatérés 1. rész Nyomtatott könyv

Egy spanyol fiúról szól, ki ifjúkorában hajótörést szenvedett, és a Négy Törzs Szigetére került inka papok fogságába. Azonban a törzs aclla lánya megmentette életét, kivívva ezzel a szigetbéli törzsek haragját. Az áruló inka főpap lázadást szított ellenük, hogy feláldozzák őket isteneiknek. Nigel és Shiri menekülésük és kalandjuk során a titokzatos Tollas Kígyó Temploma felé igyekszenek, hogy karkötőjük segítségével - mely a kulcs - elsajátítsák az Istenek Tudását.

  • Cikkszám: 30
  • Elérhetőség: Készleten
  • Kiadó: EkönyvBazár
  • Kiszerelés: db
  • Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
  • Ár: 3.000 Ft,-

G. F. Conrad - A Visszatérés 1. rész - Az Istenek Tudása

A visszatérés első része az inka, maya és olmék civilizációba repíti vissza az olvasót.

Egy spanyol fiúról szól, ki ifjúkorában hajótörést szenvedett, és a Négy Törzs Szigetére került inka papok fogságába. Azonban a törzs aclla lánya megmentette életét, kivívva ezzel a szigetbéli törzsek haragját. Az áruló inka főpap lázadást szított ellenük, hogy feláldozzák őket isteneiknek. Nigel és Shiri menekülésük és kalandjuk során a titokzatos Tollas Kígyó Temploma felé igyekszenek, hogy karkötőjük segítségével - mely a kulcs - elsajátítsák az Istenek Tudását. Tat'Wiea, az amazonok fiatal királynője védelmezi őket addig, amíg néhány spanyol bele nem avatkozik a harcba, s kiszabadítják a sérült fiút, de az inka lányt maguk mögött hagyják, így kalandjuk a templompiramis felé feledésbe merül.

15 év után – immár felnőtt férfiként – Nigel visszatér a szigetre, remélve, hogy újra találkozik a titokzatos inka lánnyal, és folytathatják útjukat a Tollas Kígyó Temploma felé, s a történetük titkokkal ötvözve tovább folytatódik…

NYOMTATOTT KÖNYV

További információ:

ISBN 978-615-81042-6-5

Címkék:

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva kapcsolódó termékek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Írja meg véleményét
Értékelés: Rossz Kiváló
Angelika
2018-10-16
Mióta elsőnek olvastam belőle részleteket izgatottan vártam a megjelenést. Nem csalódtam benne, a mű magával ragadó. Szinte beszippantja az embert ebbe a másik (inka) világba. Amikor olvasom úgy érzem, mintha ott lennék és én is részese lennék a történetnek. Nagyon várom továbbra is (a következő részeket) hogyan alakul Shiri és Nigel sorsa.
Vecseri Gyula
2018-10-06
Élvezetes,fordulatos,pörgős történet. Több nép,érdekes karakterek, szép tájak. A szereplőkkel együtt atörténések közepén éreztem magam. Csak ámultam a fordulatokon. Ki kinek a kije,ki kivel van. A végére minden kiderül,de érezni,még nem zárult le teljesen a dolog. Gratulálok a szerzőnek. Remek munka. Érdeklődve és izgatottan várom a folytatást.
Katona Zoltán
2018-09-27
Nagyon szuper! Én nagyon sok könyvet olvastam már ebben a témában is, és mondhatni ez kiemelkedik közülük. Fergeteges, izgalmas, kalandos. Teljesen élethűen visszaadja azt a civilizációt! A szereplőkkel együtt lehet menekülni, izgulni. Gratulálok az írónak! Nagyon várom a folytatást!
Pöstényiné Tóth Erzsébet
2018-09-26
Már majdnem végig olvastam a könyvet, egyszerűen nem lehet letenni. Nagyon érdekes, fordulatokkal teli regény. Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el.
Kökényesdi Renáta
2018-09-26
A könyv lenyűgözött teljesen,és mindenkinek csak ajánlani tudom,aki szeret olvasni.Ez egy igazi kalandregény tele izgalmakkal,érzelmekkel és rengeteg helyszínnel,amit a könyv végén készített térkép alapján nyomon tudunk követni.Folyamatos események sora vár az olvasókra.Az ember ahogy olvassa rendesen bele tudja élni magát az eseményekbe,életszerű történések vannak benne.Olyan,mintha én is ott lennék a regény szereplőivel a szebbnél szebb helyszíneken,ahová az írónő elrepít minket.A főszereplők között is szikrázik a levegő a történetben.Kollégám szavait idézve egyszerűen nincs kedvem letenni a könyvet.Az írónő képszerűvé teszi a számunkra ismeretlen kultúrát.Minden elismerésem az irónőé,és nagyon várom a folytatást!
Patalenszki Zsanett
2018-09-26
Én már az első pillanatban beleszerettem a történetbe
Macsi Tibor
2018-09-26
Régen olvastam már ennyire izgalmas, élettel teli, kalandos, tökéletesen felépített, átgondolt regényt. Az elejétől a végéig végtelenül izgalmas, letehetetlen. Ami a legjobban megfogott, hogy annyira részletes leírás van mindenről, hogy kicsit olyan volt mintha közben filmet néznék, el tudtam képzelni részletesen a szereplők, helyszínek, események kinézetét. Egyszerűen szuper. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki izgalomra vágyik és szeretne egy igazán jó regényt olvasni. Minden tiszteletem az írónőnek és csak így tovább!
Harangi László
2018-09-26
Rég nem olvastam ilyen jó kaland regényt, ami ezel a kulturával foglalkozik. Van benne minden ami kell, kaland, logika, harc (nem kevés), árulás, csipet mágiával és romantikával. Nagyon izgalmas könyv, tetszet a története, ahogy felvan épitve, a történelmi körülírások és a folytpnosan érezhető feszültség. Az írónőnek le a kalapal, már várom a folytatást, csak ajánlani tudom!
Szarka Olga
2018-09-24
Az olvasó egy igazi történelmi kalandregényt tarthat a kezében, ami egészen az inka és maja világ civilizációba repítheti vissza. Egy igazán jól kidolgozott műről van szó, melyet jellemez a jó szövegkörnyezet és a háttér-információk ismerete is igazán pontos. A karakterek jelleme jól kidolgozott és a történelmi viszontagságok mellett egy kevés romantika is ötvözve lett a történetben. Olyan, mintha én magam is jelen lennék és részt vennék a főhősök kalandos utazásában. Az írót személyesen is ismerem, aki természetesen az egyik legjobb barátnőm is. Természetesen ettől, nem vagyok elfogult vele és a kritikákkal kapcsolatban. Viszont fontos információ, hogy már kislánykora óta írja a regényeit és nagy bátorságra volt szüksége ahhoz, hogy ezt a remek művet kiadja a kezéből és megmutassa nekünk mindazt,ami a szíve mélyén van. Csodálatos utazást és jó mindenkinek aki szeretné megismerni Shiri és Nigel történetét :)

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva videók.