Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

G. F. Conrad - A Visszatérés 1. rész Nyomtatott könyv

Egy spanyol fiúról szól, ki ifjúkorában hajótörést szenvedett, és a Négy Törzs Szigetére került inka papok fogságába. Azonban a törzs aclla lánya megmentette életét, kivívva ezzel a szigetbéli törzsek haragját. Az áruló inka főpap lázadást szított ellenük, hogy feláldozzák őket isteneiknek. Nigel és Shiri menekülésük és kalandjuk során a titokzatos Tollas Kígyó Temploma felé igyekszenek, hogy karkötőjük segítségével - mely a kulcs - elsajátítsák az Istenek Tudását.

  • Cikkszám: 30
  • Elérhetőség: Előrendelhető
  • Kiadó: EkönyvBazár
  • Kiszerelés: db
  • Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
  • Ár: 3.000 Ft,-

G. F. Conrad - A Visszatérés 1. rész - Az Istenek Tudása

A visszatérés első része az inka, maya és olmék civilizációba repíti vissza az olvasót.

Egy spanyol fiúról szól, ki ifjúkorában hajótörést szenvedett, és a Négy Törzs Szigetére került inka papok fogságába. Azonban a törzs aclla lánya megmentette életét, kivívva ezzel a szigetbéli törzsek haragját. Az áruló inka főpap lázadást szított ellenük, hogy feláldozzák őket isteneiknek. Nigel és Shiri menekülésük és kalandjuk során a titokzatos Tollas Kígyó Temploma felé igyekszenek, hogy karkötőjük segítségével - mely a kulcs - elsajátítsák az Istenek Tudását. Tat'Wiea, az amazonok fiatal királynője védelmezi őket addig, amíg néhány spanyol bele nem avatkozik a harcba, s kiszabadítják a sérült fiút, de az inka lányt maguk mögött hagyják, így kalandjuk a templompiramis felé feledésbe merül.

15 év után – immár felnőtt férfiként – Nigel visszatér a szigetre, remélve, hogy újra találkozik a titokzatos inka lánnyal, és folytathatják útjukat a Tollas Kígyó Temploma felé, s a történetük titkokkal ötvözve tovább folytatódik…

NYOMTATOTT KÖNYV

További információ:

ISBN 978-615-81042-6-5

Címkék:

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva kapcsolódó termékek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Írja meg véleményét
Értékelés: Rossz Kiváló
Szarka Olga
2018-09-24
Az olvasó egy igazi történelmi kalandregényt tarthat a kezében, ami egészen az inka és maja világ civilizációba repítheti vissza. Egy igazán jól kidolgozott műről van szó, melyet jellemez a jó szövegkörnyezet és a háttér-információk ismerete is igazán pontos. A karakterek jelleme jól kidolgozott és a történelmi viszontagságok mellett egy kevés romantika is ötvözve lett a történetben. Olyan, mintha én magam is jelen lennék és részt vennék a főhősök kalandos utazásában. Az írót személyesen is ismerem, aki természetesen az egyik legjobb barátnőm is. Természetesen ettől, nem vagyok elfogult vele és a kritikákkal kapcsolatban. Viszont fontos információ, hogy már kislánykora óta írja a regényeit és nagy bátorságra volt szüksége ahhoz, hogy ezt a remek művet kiadja a kezéből és megmutassa nekünk mindazt,ami a szíve mélyén van. Csodálatos utazást és jó mindenkinek aki szeretné megismerni Shiri és Nigel történetét :)

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva videók.